Soms komt het voor dat een baasje niet meer voor een hondje zorgen kan.

Je mag bij mij je gegevens achterlaten en breng je in contact met diegene die hun hondje herplaatsen willen.

 

 

*** Voor Sofie krijgen wij 24 februari bezoek ***

Naam: Sofie

Geslacht: teef

Kleur: leverschimmel met tan

Geboortedatum: 31-08-2020

paspoort: ja

Stamboom: ja

Soms moet je hele moeilijke beslissingen nemen. Wij zoeken voor Sofie een nieuw baasje met een warme mand. Sofie is bij ons geboren in augustus 2020 maar wij hebben aan haar gemerkt dat het roedel leven voor haar niet passend is. Ze heeft een bijzonder karakter en heeft een plekje voor haar zelf nodig waar ze beter tot haar recht komt en niet de onrust krijgt die bij een roedel leven hoort.

Sofie is een energieke, jonge Engelse cocker spaniel en erg gefocust op haar baasje en lief voor mensen. Met andere honden, met name teefjes ging niet altijd even goed.

Ze is zindelijk, kent basis commando’s, ze gaat graag mee in de auto en wandelen (in het bos) en word niet wagenziek.

Ze is waaks in de zin van dat als de deurbel gaat of bezoek komt dat ze blaft, ze kan iets minder goed alleen zijn, dan word ze onrustig.

We zouden het liefst zien dat zij terecht komt bij mensen die er met haar veel op uit gaan of juist altijd thuis, geen gezinnen waar veel buiten de deur gewerkt word, liefst zonder andere honden/dieren zodat ze alle aandacht krijgt die ze ook verdient.

Denk je dat jij diegene bent die haar een fijn plekje bieden kan mag je een berichtje schrijven via de mail met telefoonnummer.

Alleen serieuze mensen graag !

*** voor Sofie krijgen wij 24 februari bezoek ***